Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

Ko neće na miting - otkaz

Datum kreiranja: četvrtak, 14 april 2016

borGodinama ukazujemo i podsećamo da tužioci treba da deluju proaktivno i da ispitaju zloupotrebe javnih ovlašćenja u izbornoj kampanji. Neki slučajevi sami im se nude. Na Youtube je postavljen audio klip (https://goo.gl/cbd3r5) na kome je navodni snimak sastanka predsednika opštine Bor Živorada Petrovića sa direktorima javnih preduzeća i ustanova, načelnicom opštinske uprave i aktivistima SNS,

Osoba za koju se na portalu Istmedia ((http://goo.gl/Ykc9Ju)) navodi da je predsednik opštine traži da se svi prisutni obavežu da dovedu određeni broj ljudi na miting naprednjaka u Javnoj ustanovi Sportski centar.

Kada jedan do prisutnih (navodno iz opštinske Turističke organizacije) kaže da dve zaposlene deklarativno odbijjau da dođu na miting, predsednik traži njihova imena, kako bi posle izbora dobile otkaze i kako bi se na njihova mesta zaposlili "naši".

"Znači, za te dve da se daju otkazi i primićemo naše ljude", čuje se na snimku. Dalje se dodaje "i da vidimo gde će da nađu posao, jer danas se posao teško nalazi".